18 Haziran 2013 Salı

İTÜ 2012-2013 Akademik Yılı Yüksek Lisans Mezuniyet Töreni




Oğlum Umut  İTÜ Çevre Mühendisliğinden mezun olduktan sonra İTÜ İşletme'de yüksek lisans yaptı. 14 Haziran 2013 tarihinde Haliç Kongre Merkezinde yapılan Yüksek Lisans Mezuniyet Törenine ailece gittik.

Hava kapalı, yer yer yağışlıydı.  Köprülerin sabah çok kalabalık olacağını öngörerek törene Haliç motoru ile gitmeye karar verdik. Araba ile Üsküdar'a gittik. Oradan motora binerek Karaköy, Eminönü, Kasımpaşa, Hasköy, Ayvansaray iskelelerine uğrayarak Sütlüce iskelesinde indik. Motor bizi bıraktıktan sonra son iskele olan Eyüp iskelesine devam etti. Güzel bir gezi oldu. Bu geziyi Eyüp'de inerek teleferik ile Piyer Loti'ye çıkarak yapmak güzel olur. Yapılacaklar listesine bu tur ilave edildi.

Sütlüce iskelesi ile Haliç Kongre Merkezi arası 5 dakika yürüme mesafesinde. Yürüyerek Kongre Merkezine geldik. Burası 1923-1990 yılları arasında yaklaşık 70 yıl mezbaha  olarak hizmet vermiş, şimdi de büyük bir kongre merkezi haline getirilmiş. Çok sayıda salon mevcut.

Öğrenciler aileleri ile birlikte gelmişler. Çocukları ile gelen öğrenciler de vardı.










Tören 10.00'da başlayacak, öğrencilere 09.30'da toplanmaları için çağrı yaptılar ve öğrenci yakınlarını da salona davet ettiler.15 dakikalık bir gecikme ile tören başladı. Öğrenciler tek tek anons edildiler ve sahneden salona geçerek kendilerine ayrılan yerlerine oturdular. Konuşmalar yapıldı.




Konuşmalar ve müzik dinletisinden sonra öğrenciler tekrar tek tek isimleri okunarak sahneye çağrıldılar, bölüm müdürleri ve rektör tarafından Yüksek Lisans Belgeleri verildi.






Tüm mezunlar yemin ettiler



Kepler havaya atıldı


Tebrikler



Hepsinin yolları açık olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder